• 031 437 79 87
  • 0771 56 71 64

Cratiță emailată cu capac, 22 cm , 3.90 l, Grunberg, diverse modele

  • Discount 30 %
  • Produs în Stoc
100,00 Lei   (-30 Lei) 7000 Lei
Cadou la Alegere Comenzi peste 200 Lei
Livrare Gratuită Comenzi peste 300 Lei

Cratiță emailată cu capac , Grunberg GR2200
Cratiță emailată cu capac , Grunberg GR2200 este sigură datorită stratului de email care nu reacționează cu alimentele acide fapt care poate afecta aroma și gustul mâncărurilor în timpul gătirii.
 Vasul emailat poate fi folosit la foc mic sau mare pentru o perioadă îndelungată de timp, fară a-și pierde proprietățile non-stick . Are de asemenea proprietăți remarcabile de retenție a căldurii, ceea ce îl face foarte eficient energetic.
 Acum, acest tip de vase și-a recâștigat renumele datorită calității procesului de gătire a alimentelor.
 Vasul emailat este ușor de curățat și este sigur pentru utilizarea în cuptor, acesta este ideal pentru mâncărurile care necesită mult timp de gătit la foc mic. Acest vas de bucătărie pot fi ușor de utilizat pe aragaz dar și că vas pentru servit având un aspect estetic atractiv.
Adăugând doar puțin ulei în vasul emailat acesta are excelente proprietăți de aderentă scăzută a alimentelor la pereții vasului.
De asemenea vasul poate fi pus în frigider sau în congelator în condiții de siguranță. Puteți utiliza acest tip de vas emailat cu success pe aragaz, plită electrică și în cuptor .
Mânerele vasului sunt fabricate din metal , în schimb mânerul capacului este făcut din alt material, care nu se pretează folosirii în cuptorul încins .
Dimensiuni : diametru 22 cm x înălțime 13.80 cm , Capacitate : aproximativ 3.90 l .
Instrucțiuni de întreținere: - Spălați vasul înainte de utilizare,
- Nu utilizați soluții de curățare sau burete abrasive ,
- Pentru curățare, spălați cu apa și lichid de curățare;
- Se poate folosi pe toate tipurile de plite, inclusiv inducție;
- Se poate folosi și în cuptor. (Imaginile produsului prezentat au caracter informativ .

 Designul și culorile pot diferi în funcție de lotul și stocul disponibil . Înainte de a chizitiona un produs cereți informații de actualitate și exacte despre produs.)
Cratiță emailată cu capac, 22 cm , 3.90 l, Grunberg, diverse modele Cod: GR2200
Specificaţii

Fotografiile de prezentare au caracter informativ şi pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. De asemenea, pot exista diferenţe de nuanţe şi mărimi între fotografie şi realitate. Unele specificaţii tehnice sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate produsele şi promoţiile prezente în magazinul ACARETE.ro sunt valabile în limita stocului disponibil.

Review-uri
  • 0.00 (0 review-uri)