• 031 437 79 87
  • 0771 56 71 64

Prăjitor de pâine Heinner, 850 W, 7 nivele de rumenire, 3 funcții, Roșu/Inox

  • Discount 22 %
  • Garanţie 12 luni
  • Produs în Stoc
180,00 Lei   (-40 Lei) 14000 Lei
Cadou la Alegere Comenzi peste 200 Lei
Livrare Gratuită Comenzi peste 300 Lei

Prăjitor de pâine Heinner HTP-850RDIX, 850 W, 7 nivele de rumenire, 3 funcții, Roșu/Inox

Capacitate: 2 felii de pâine

Micul dejun este o adevărată plăcere dacă ai la îndemână prăjitorul de pâine Heinner HTP-850RDIX. Acesta are o capacitate de 2 felii și este foarte ușor de manevrat, ca să prăjești pâinea exact așa cum îți dorești, în fiecare dimineață.

   

Funcții: decongelare, reîncălzire, anulare

Aparatul va pune la dispoziție un buton de timp stop, pentru a putea opri ciclul de rumenire oricând, dar și funcțiile de decongelare și reîncălzire, care să aducă feliile de pâine la stadiul perfect în timp util, ideale pentru cei care păstrează pâinea la rece.

Funcție auto-centrare

Indiferent că preferi pâinea toast, pâinea de țară, bagheta sau orice alt tip de pâine, funcția de auto-centrare va poziționa corespunzător feliile pentru o rumenire perfectă și pentru posibilități nenumărate de preparare a sandvișurilor.

7 nivele de rumenire

Potrivit pentru cei cărora le place pâinea rumeniță bine, dar și pentru cei care preferă varianta mai naturală, prăjitorul de pâine vine cu 7 trepte de control asupra gradului de rumenire, care să mulțumească toate gusturile.

Tăvița pentru firimituri detașabilă

Tavița detașabilă ajută la colectarea și mai apoi la aruncarea rapidă a resturilor, fără a face mizerie în bucătărie.

Prăjitor de pâine Heinner, 850 W, 7 nivele de rumenire, 3 funcții, Roșu/Inox Cod: HTP-850RDIX
Specificaţii

Fotografiile de prezentare au caracter informativ şi pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. De asemenea, pot exista diferenţe de nuanţe şi mărimi între fotografie şi realitate. Unele specificaţii tehnice sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate produsele şi promoţiile prezente în magazinul ACARETE.ro sunt valabile în limita stocului disponibil.

Review-uri
  • 0.00 (0 review-uri)